Eind september 2023 hopen vele duizenden christenen uit de hele wereld weer naar Israël te gaan om het ICEJ Loofhuttenfeest te vieren. Ga jij ook met ons mee van 29 september t/m 6 oktober 2023? Het thema van het ICEJ Loofhuttenfeestcongres 2023 is ‘Koning van heel de aarde’.

Want God is Koning over heel de aarde; zing psalmen met een onderwijzing.

(Psalm 47:8 HSV)

Wat kun je verwachten tijdens het ICEJ Loofhuttenfeest 2023?

Met alle deelnemers trekken we door het land van Israël. We zijn twee dagen in Galilea en vijf dagen in Jeruzalem. En verder een presentatie van alle naties, avondmaal in de Graftuin, de beroemde en indrukwekkende Jeruzalem Mars, de gebedsmarathon en ten slotte een solidariteitsbezoek in d

Met een Nederlandse groep naar Israël?

Je kunt verschillende pakketten boeken, een zogenaamde ‘Landpackage’. Een landpackage omvat de reis door Israël, overnachtingen en met toegang tot het volledige programma van het ICEJ Loofhuttenfeestcongres. Jacob en Hennie Keegstra gaan met de gehele reis mee in het drie sterren hotel. Als je mee wilt, neem dan ook contact op met ICEJ Nederland.

Iedereen kan op zijn/haar eigen moment een vliegticket boeken uit land van herkomst. Daarna sluit je je aan bij de groep deelnemers uit de hele wereld en gaan we samen het Loofhuttenfeest vieren in Israël. Zo kun je de prachtige aanbiddingsavonden en alle andere activiteiten meemaken. Je bent ook een geregistreerde deelnemer aan de beroemde Jeruzalem Mars; een speciale bemoediging voor Israël.
Het programma van de reis kun je hieronder vinden.

Zodra er meer informatie beschikbaar is, komt dit hier op de website te staan. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het nieuws direct in de je mailbox!


Loofhuttenfeest 2022

Kijk hoe het vorig jaar was en krijg een indruk hoe wij het Loofhuttenfeest in Israël vieren.

Programma ICEJ Loofhuttenfeest 2022

Bekijk de drie mogelijkheden om het ICEJ Loofhuttenfeest mee te maken.


Waarom vieren christenen het Loofhuttenfeest?

De christelijke viering van het Loofhuttenfeest (Soekot in het Hebreeuws) wordt gehouden tijdens de Joodse viering van Soekot (Leviticus 23). Het is een viering van eenheid, vreugde, rust en herstel. Traditioneel viert het het binnenhalen van de oogst, de komst van de regen, de bescherming en de voorziening van God aan Zijn volk tijdens de meedogenloze leegte van de woestijn. Door de beloofde Messias te ontvangen, mogen wij ook het Loofhuttenfeest vieren (Zacharia 14:16).

Jacob Keegstra, voorzitter van ICEJ Nederland, schreef een verdiepingsartikel over het Feest van de Vader, het Loofhuttenfeest.

David Parsons, vice-president van ICEJ in Jeruzalem, schreef een artikel over waarom wij het Loofhuttenfeest vieren.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Mis niets van het Loofhuttenfeest en meld je aan!

  • Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met ons privacybeleid.