Kom thuis bij de Vader

We zien ernaar uit jullie te ontmoeten op De Betteld van 1-3 september. Je kunt je nog aanmelden! Beleef het anders mee via de livestream!

Waarom aanmelden?

Meld je aan (behalve voor de livestream), zodat we ons goed op je komst kunnen voorbereiden. Tijdens het aanmelden kun je aangeven of je gebruik wilt maken van maaltijden en ook of je een accommodatie wilt huren op De Betteld. Wacht niet tot het allerlaatste moment!

Livestream

Alle evenementen die in de Ichtuszaal van De Bettteld plaatsvinden, zal via een livestream te volgen zijn. Op de pagina Livestream kun je zien welke evenementen dat zijn en hoe laat de livestream start. Zo hoef je niets te missen!

Sprekers en workshops

Elke spreker zal op een of andere manier het thema ‘Kom thuis bij de Vader’ belichten. Van het persoonlijk thuiskomen tot het Joodse volk dat thuiskomt. Bekijk het uitgebreide programma!

Op zaterdagmiddag is het tijd voor een aantal boeiende en uiteenlopende workshops, van een prayerwalk, een ‘vraag maar raak’ tot een creatieve workshop onder leiding van Anke Marth Jurg.

Stands en ICEJ boekentafel

Er hebben zich diverse mensen aangemeld die een stand zullen opzetten. Ook onze boekentafel zal er staan. Wil je meer weten over het werk van de ICEJ of ben je op zoek naar een goed boek, loop dan vooral even langs!

Presentatie nieuw boek van Peter Tsukahira

Equip - Op weg naar het Koninkrijk

We hebben er even op moeten wachten, maar tijdens het Israëlweekend zal het nieuwe boek van Peter Tsukahira gepresenteerd worden! Het boek is uit het Engels vertaald naar het Nederlands door Tirza Kampert en uitgegeven door Scholten Uitgeverij BV. Je kunt het boek Equip, Toerusting op weg naar het Koninkrijk nu al bestellen of anders kopen op het Israëlweekend.