Nog 13 dagen tot ICEJ Israëlweekend 2023

De voorbereidingen zijn in volle gang en we zien ernaar uit jullie te ontmoeten op De Betteld van 1-3 september. Meld je aan voor wederom een prachtig, boeiend en feestelijk Israëlweekend!

Waarom aanmelden?

Meld je zo vroeg mogelijk aan, zodat we ons goed op je komst kunnen voorbereiden. Tijdens het aanmelden kun je aangeven of je gebruik wilt maken van maaltijden en ook of je een accommodatie wilt huren op De Betteld. Wacht niet tot het allerlaatste moment!

Sprekers

Ook de sprekers bereiden zich voor. Elke spreker zal op een of andere manier het thema ‘Kom thuis bij de Vader’ belichten. Van het persoonlijk thuiskomen tot het Joodse volk dat thuiskomt. Bekijk ook het uitgebreide programma!

De sprekers hebben allen een bijzondere roeping voor het volk van de Vader. Zo is Cornelis (Kees) Kant uitvoerend directeur van Christians for Israel International. Wiljo Beerens heeft verschillende lezingen gehouden over het Vaderhart van God. Jacob Keegstra van de ICEJ kan natuurlijk ook niet ontbreken en zal ook een aantal lezingen geven.

Workshops

Op zaterdagmiddag is het tijd voor een aantal boeiende en uiteenlopende workshops, van een prayerwalk, een ‘vraag maar raak’ tot een creatieve workshop onder leiding van Anke Marth Jurg.

Boekentafel

Er hebben zich diverse mensen aangemeld die een stand zullen opzetten. Ook onze boekentafel zal er staan. Wil je meer weten over het werk van de ICEJ of ben je op zoek naar een goed boek, loop dan vooral even langs!

Presentatie nieuw boek van Peter Tsukahira

Equip - Op weg naar het Koninkrijk

We hebben er even op moeten wachten, maar tijdens het Israëlweekend zal het nieuwe boek van Peter Tsukahira gepresenteerd worden! Het boek is uit het Engels vertaald naar het Nederlands door Tirza Kampert en uitgegeven door Scholten Uitgeverij BV. Je kunt het boek Equip, Toerusting op weg naar het Koninkrijk nu al bestellen of anders kopen op het Israëlweekend.