Peter Tsukahira – een bekende bijbelleraar uit Israël en spreker op het Israël-weekend van 2021 – heeft een prachtige bijbelstudie geschreven over het Koninkrijk. In samenwerking met ICEJ Nederland is deze studie in het Nederlands vertaald. In het verlengde hiervan heeft Peter Tsukahira het boek Equip uitgebracht; ook deze wordt vertaald in het Nederlands!

De bijbelstudie

De serie Het Koninkrijk bestaat uit de volgende afleveringen:

  1. Wat is Gods Koninkrijk?
  2. Waar begint het Koninkrijk van God in de bijbel?
  3. Hoe vind ik mijn plaats in het Koninkrijk van God?
  4. Waarom is Israël belangrijk in het Koninkrijk van God?
  5. Wat is de bijbelse belangrijkheid van Israël?
  6. Wat is de juiste relatie tussen Israël en de gemeente?

Er komen meer afleveringen beschikbaar. Hou daarom onze website in te gaten of abonneer je je op ons YouTube-kanaal. Wist je dat we elke vrijdag om 19.00 uur een nieuwe video plaatsen? Mooi voor elk weekend een goede lezing!

Wie is Peter Tsukahira?

Peter Tsukahira is voorganger en medeoprichter van de messiaanse Karmel-gemeente in Haifa (Israël) en een bekende internationale bijbelleraar. Hij is actief betrokken bij het werk van ICEJ in Israël en spreekt onder andere tijdens het Loofhuttenfeest. Hij is auteur van verschillende boeken, waaronder het boek Equip. In het najaar van 2022 komt de Nederlandse vertaling van het boek uit bij Scholten Uitgeverij onder de naam: Equip – Op weg naar het Koninkrijk.