Israeli medics rush injured to hospital

De Internationale Christelijke Ambassade in Jeruzalem veroordeelt volledig de verraderlijke massa-aanval door Hamas-terroristen op Israëlische burgers, gelanceerd op de heilige dag van Simchat Torah. Wij steunen de natie en het volk Israël resoluut in hun rechtvaardige zaak om deze ondraaglijke dreiging van hun grenzen te overwinnen, en we rouwen met hen over het verlies van zoveel onschuldige levens die op zo’n plotselinge en brute manier zijn genomen.

“Nu de volledige omvang van het bloedbad aangericht door Hamas-terroristen duidelijk wordt, is het duidelijk dat deze goed geplande, door Iran gesteunde operatie niet werd gelanceerd vanwege grieven over de Israëlische ‘bezetting’ of enige reële gevaren voor de Al-Aqsa-moskee. Integendeel, het werd gedreven door de eeuwenoude ‘Geest van Amalek’, die zich altijd op Joodse vrouwen en kinderen heeft gericht, en op de ouderen, zwakken en kwetsbaren van Israël. Dus staan we op om deze afschuwelijke realiteit onder ogen te zien en bloot te leggen, en we veroordelen elke poging om deze gruwelijke daden van Palestijnse bloeddorst tegen het Joodse volk te rechtvaardigen”, aldus ICEJ-president Dr. Jürgen Bühler.

De ICEJ en zijn mondiale netwerk van nationale kantoren zijn vastbesloten om Israël in dit kritieke uur bij te staan door middel van het overwinnende gebed, dringende financiële hulp en publieke pleidooien voor het recht en de plicht van Israël om zijn burgers te verdedigen.

Geschreven door: David Parsons, vice-president en senior woordvoerder van ICEJ