De ICEJ staat in de voorhoede van een groeiende beweging van christenen over de hele wereld die een liefde en zorg voor Israël delen en een begrip hebben van de bijbelse betekenis van de terugkeer van de Joden in het land van hun voorouders.

Doe met ons mee als we bezig zijn om Israël te steunen, waarheid te onderwijzen en gerechtigheid te bevorderen.

Ontvang onze nieuwsbrief per mail

Meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief en blijft op de hoogte van het werk van de ICEJ in Nederland en in Israël!

Geef je op voor ons magazine

Meld je aan voor ons gratis magazine Woord uit Jeruzalem. Het geeft je een dieper begrip van Israël, de Bijbel en de uitgebreide wereldwijde bediening van de ICEJ.

Doe mee met onze gebedsinitiatieven

De ICEJ werd eind jaren 70 letterlijk in gebed geboren door een groep christenen uit zo'n zes landen die regelmatig bijeenkwam om voor Israël te bidden. We hebben altijd het belang van gebed en voorbede ingezien en we blijven gebed voor Israël over de hele wereld aanmoedigen en organiseren.

Volg ons op social media

Volg ons op Facebook, Instagram en YouTube @ICEJNederland om direct updates te krijgen over ICEJ-projecten, actueel nieuws over Israël, ICEJ-evenementen en nog veel meer!

ICEJ ondersteunen

Ondersteun het uitgebreide lopende werk en getuigenis van de ICEJ door ons te helpen onze kernactiviteiten te financieren bij het vervullen van ons mandaat om Israël te ondersteunen, de kerk te onderwijzen en gerechtigheid te bevorderen. Donaties stellen ons in staat om financiering voor noodprojecten te behouden en nieuwe initiatieven te starten om Israël te steunen in deze kritieke dagen.

Organiseer een ICEJ-evenement in uw kerk

De ICEJ zet zich in om de waarheid over Israël te vertellen en de kerk te helpen de wonderbaarlijke trouw van God te begrijpen door de vervulling van Zijn beloften aan het Joodse volk. Neem contact met ons op om een ICEJ-evenement in uw kerk te organiseren.

Reizen naar Israël

Reis met ons mee naar de jaarlijkse conferentie tijdens het Loofhuttenfeest of naar de jaarlijkse leiderschapsconferentie Envision.

Wordt vrijwilliger bij de ICEJ

De Internationale Christelijke Ambassade in Jeruzalem is altijd op zoek naar toegewijde gelovigen die geïnteresseerd zijn in vrijwilligerswerk in Israël. Blijf je liever in Nederland? Alle medewerkers van ICEJ Nederland zijn vrijwilligers!