Je kunt aangeven voor welke hulpprojecten je wilt doneren. Ook giften voor het algemene werk zijn natuurlijk van harte welkom. Naast het online doneren via iDeal kun je op meerdere manieren doneren.

Zelf een gift overmaken 

IBAN: NL39 INGB 0000 0026 16
Stichting International Christian Embassy Jerusalem, afdeling Nederland
Postbus 40180, 8004 DD Zwolle

Periodieke schenking

Een gift is een bijdrage uit vrijgevigheid. Er staat geen rechtstreekse tegenprestatie van u tegenover.
Een gift wordt een schenking genoemd.

Een periodieke schenking/gift is een structurele gift aan een goed doel (ANBI) die schriftelijk is vastgelegd in een notariële of onderhandse schenkingsovereenkomst. De looptijd van deze overeenkomst is minimaal vijf jaar. U moet tenminste 1 x per jaar een vast bedrag uitkeren. U mag zelf bepalen of u dat jaarbedrag opsplitst in meerdere bedragen, en bijvoorbeeld elke maand een deel van het jaarlijkse bedrag aan een ANBI betaalt, of dat u het jaarlijkse bedrag in een keer betaalt.

Om het u gemakkelijker te maken, kunt u gebruikmaken van deze overeenkomst Periodieke gift

De ANBI-instelling dient geen tegenprestatie te leveren voor de gift. Ze hoeft dan geen btw te betalen over giften en ook geen schenkbelasting als de ANBI-instelling de schenking gebruikt voor haar doelstelling.

Nalatenschap via testament

Neem de Stichting International Christian Embassy Jerusalem, afdeling Nederland, (ICEJ Nederland) op in uw testament. Neem voor vragen contact met ons op.

Collecteren

Wilt u collecteren voor Israël in uw kerkelijke gemeente? U kunt dan collecteren voor een actuele crisissituatie of voor een van onze projecten in Israël. U kunt ook altijd contact met ons opnemen voor andere doelen.

Adopteren

Adopteer jouw stukje ‘Christian Embassy Nature Park’ en help mee met het herstel van dit speciale deel van het Be’eri-bos langs de Gazastrook in Israël. Het natuurpark zal niet alleen de Israëli’s beschermen tegen schade, het zal ook een blijvend getuigenis achterlaten voor het Israëlische volk dat christenen om dit land en hun ‘groene toekomst’ geven.


ANBI

ICEJ Nederland is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Daardoor zijn giften aftrekbaar van de belasting. Ons RSIN-nummer is 6765117. Wilt u dit zelf controleren bij de Belastingdienst, zoek dan naar Stichting International Christian Embassy Jerusalem, afdeling Nederland.


Contact

  • Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met ons privacybeleid.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.