ENVISION is een conferentie speciaal voor voorgangers en (kerk)leiders. Deze conferentie wordt jaarlijks in Israël georganiseerd door het hoofdkantoor van de ICEJ. Dit jaar – in verband met de oorlog – wordt de conferentie een speciale solidariteitsmissie.

Israël bevindt zich in de ergste crisis sinds de oprichting van de staat 75 jaar geleden. Christelijke steun voor het Joodse volk is nu belangrijker dan ooit. Daarom willen wij u graag uitnodigen om deel te nemen aan een speciale solidariteitsmissie naar Israël.

Speciale solidariteitsmissie naar Israël

Van 29 januari tot en met 1 februari 2024 nemen we u mee naar gebieden in Israël die het zwaarst getroffen zijn door de huidige oorlog (onder voorbehoud van veiligheidsmachtiging). U krijgt uit de eerste hand een indruk van de wreedheden die op 7 oktober zijn begaan en die een serieuze Israëlische reactie uitlokten. We zullen ook met belangrijke leiders uit Israël en wereldwijd in gesprek gaan over de strategische, historische, bijbelse en morele kwesties rond dit conflict.

“Een uitnodiging om verrijkt, geïnspireerd en bekrachtigd te worden!”

“Doe mee! Een paar dagen zoeken naar en horen van God voor een frisse visie en richting voor ons leven en onze bedieningen.”

Een dringende oproep aan pastors en christelijke leiders van Mojmir Kallus (ICEJ, Internationale Zaken).