Bij de ICEJ creëren we voortdurend nieuwe kansen en manieren om u op de hoogte te houden van het werk dat we doen in Israël en over de hele wereld. Van ons jaarlijkse vlaggenschipevenement in Jeruzalem, het Loofhuttenfeest, tot Envision, de conferentie voor pastors en voorgangers. En natuurlijk ook onze Nederlandse activiteiten, zoals het Israël-weekend op De Betteld en de themaochtenden in Zwolle. We willen graag dat u betrokken raakt bij elk aspect van de ICEJ.

Themaochtenden in Zwolle

Elke tweede zaterdag van de maand is er een themaochtend in Zwolle. Een samenkomst met studie over de Hebreeuwse wortels van het christelijk geloof, aanbidding en gebed.

Israëlweekend op De Betteld

Elk jaar organiseert ICEJ Nederland een Israëlweekend op De Betteld. Een weekend met boeiende sprekers, workshops, aanbidding en ontmoeting. Ook is er een speciaal kinderprogramma. Dit jaar is het weekend van 30 augustus t/m 1 september.

Loofhuttenfeest in Israël

De profeet Zacharia voorzag een tijd waarin alle volken naar Jeruzalem zullen komen “om de Heer te aanbidden en het Loofhuttenfeest te vieren” (Zacharia 14:16). In overeenstemming met deze visie sponsort de ICEJ het Loofhuttenfeest, dat de grootste jaarlijkse christelijke bijeenkomst in Israël is geworden. Sinds 1980 trekt dit bijbelse festival elke herfst zo'n 5.000 christelijke pelgrims uit 100 landen naar Jeruzalem. Het feest biedt een dynamische aanbiddingservaring, getalenteerde muzikale artiesten, krachtige prediking en de mogelijkheid om christelijke liefde voor en steun aan Israël te uiten in de populaire Jeruzalem-mars. Het Loofhuttenfeest, of Soekot, blikt niet alleen terug op de Israëlitische omzwervingen in de wildernis, het geeft ook een voorproefje van de vreugde van het komende Messiaanse tijdperk.

Uitleg Sedermaaltijd

Al meer dan 25 jaar verzorgen Jacob en Hennie Keegstra jaarlijks Sedermaaltijden in heel Nederland. Soms alleen de uitleg over de Sedermaaltijd, soms ook met een maaltijd erbij.

Envision-conferentie

De jaarlijkse Envision-conferentie van de ICEJ brengt predikanten en bedieningsleiders van over de hele wereld naar Israël voor een unieke tijd, om ze in contact te brengen met het lokale Lichaam van Christus en om dieper te graven naar het bijbelse 'mysterie' van Israël. De Christelijke Ambassade streeft ernaar elke christelijke leider toe te rusten met gedegen bijbelse inzichten in Gods profetische plannen voor Israël van vandaag en de vitale rol van de Kerk om deze tot voltooiing te brengen. De conferentie omvat excursies naar plaatsen van bijbels en actueel belang, bezoeken aan belangrijke regeringskantoren en speciale Holocaust-herdenkingsceremonies in Yad Vashem.

Online activiteiten vanuit Jeruzalem

We heten je van harte welkom om deel te nemen aan onze webinars en gebedsevenementen en om op de hoogte te blijven van alles wat er gebeurt bij de ICEJ.