Wat hebben we een geweldig weekend gehad. Met 670 deelnemers genieten van het mooie weer, de muziek, de toespraken en de seminars. De kinderen en tieners hadden hun eigen programma en vermaakten zich best.

Het thema vroeg om uitleg. Waarom kon Jezus niet in de Middeleeuwen terugkomen? Eerst moest Israël nog hersteld worden. En dat zien we voor onze ogen gebeuren. Maar ook in de Gemeenten komt herstel. We zien de terugkeer van de gaven van de Geest, het meervoudig leiderschap en bovenal het geënt zijn op de edele olijf, Israël.

Door de samenkomsten heen was Gods Geest duidelijk aanwezig. In de tijden van processie en aanbidding was het net een stukje hemel op aarde. Mensen werden aangeraakt en begon het persoonlijke herstel. Kortom het thema werd aan alle kanten duidelijk dat het God gaat om herstel en vernieuwing.

Tijdens het weekend hadden we één collecte voor de Joden die Aliyah hadden gemaakt en verder geholpen moesten worden om hun plek in de Israëlische samenleving in te nemen. Opbrengst: 18.350 euro. Prijs de Heer voor zoveel zegen die wij ontvingen en mochten doorgeven.