Hulpgoederen afleveren ICEJ AID

Van 25 februari tot en met 8 maart 2024 organiseert de International Christian Embassy Jerusalem (ICEJ) een Hands on Serving tour 2024 voor vrijwilligers, die bereid zijn hun handen uit de mouwen te steken. Uit verschillende landen zullen vrijwilligers komen.

In de nasleep van de recente aanslagen van 7 oktober en het voortdurende conflict staat Israël voor zijn donkerste uur. Als christenen voelen we een dringende oproep om achter Israël te staan ​​en we nodigen u uit om samen met ons Israël te steunen via verschillende manieren van vrijwilligerswerk.

Israël helpen en zegenen

Tijdens deze vrijwilligersreis speelt elke activiteit een cruciale rol bij het helpen en zegenen van Israël. Je zult zij aan zij vrijwilligerswerk doen met Israëli’s en internationale mensen in regio’s die grenzen aan Gaza en in regio’s dichtbij Tel Aviv.
Je verblijft alle nachten in Jeruzalem en gaat op en neer met bussen naar de projecten.

Mogelijkheden tot dienstverlening kunnen het volgende omvatten:

  • Ondersteuning van ontheemde gezinnen in heel Israël.
  • Verpak en distribueer boodschappendozen voor gezinnen in nood.
  • Steun lokale boeren door gewassen te oogsten op boerderijen die grenzen aan de Gazastrook.
  • Serveer maaltijden aan IDF-soldaten.
  • Neem deel aan tijden van gebed en aanbidding.

Door de huidige situatie in Israël zoeken we zelfstandige, flexibele mensen, die kunnen communiceren in het Engels en die bereid zijn zich in te zetten. Samen met mensen uit andere landen vorm je een groep.
Elke persoon moet zijn eigen vlucht naar Israël boeken via ELAL. In Israël wordt het gecoördineerd door het Nederlandse ICEJ-staflid Jannie Tolhoek.

Vrijwaringsformulier

Vul het formulier in en …