Presentatie boek Zicht op Verborgen Parels

Wat zijn we blij en dankbaar dat we op 9 maart aanstaande ons nieuwe boek kunnen presenteren!

Het is een boek vol verrassende inzichten over de Bijbel, verborgeא parels die de moeite waard zijn om te ontdekken. Hennie en Jacob Keegstra brengen in dit boek de Bijbel op een toegankelijke manier naar voren door naar de Hebreeuwse wortels te kijken, waarbij bijzondere parels naar voren komen. Zij verbinden het Oude en Nieuwe Testament en maken de grote lijnen zichtbaar. Een compact en compleet boek, waarbij het van inzicht naar het profetische uitzicht gaat.

  • Als je het boek in de maand maart 2024 bij ons bestelt, ontvang je een gesigneerd boek.
  • Tijdelijk zonder verzendkosten!

Hebreeuwse wortels

Zicht op Verborgeא Parels is een bundeling van 111 onderwerpen, verdeeld over acht overzichtelijke hoofdstukken en is goed te gebruiken als dagboek. Het is een compleet, compact en toegankelijk boek!

  1. Zicht op Bijbelse personen
  2. Zicht op Bijbelse plaatsen
  3. Zicht op Gods namen
  4. Zicht op de Bijbel
  5. Zicht op Gods profetische feesten
  6. Zicht op Gods grote verbonden
  7. Zicht op de Hebreeuwse letters en getallen
  8. Zicht op Israël en de volken

Elk compact onderwerp sluit af met vragen over de betekenis hiervan voor je eigen leven. Je krijgt zicht op Gods plan voor de wereld door naar Gods volk te kijken. Het boek is verrijkt met 11 uitgebreide bijlagen, die op zich ook al een parel zijn.

Presentatie

De feestelijke presentatie zal plaatsvinden tijdens de maandelijkse themaochtend op zaterdag 9 maart 2024 in het VEZ Centrum, Rieteweg 12, 8041 AK Zwolle van 10.30-13.00 inclusief lunch. Je bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn! In verband met de catering vragen wij u zich hiervoor aan te melden. Tijdens deze themaochtend geeft Jacob Keegstra een lezing en er is tijd voor gebed voor Israël, het Midden-Oosten en Nederland. Het thema: Is de Geest van Elia ook voor nu?

Je bent dan uiteraard ook in de gelegenheid dit unieke boek aan te schaffen.
Het boek is in de voorverkoop al te bestellen via onze website voor € 24,95.

Hennie & Jacob Keegstra

Hennie en Jacob Keegstra zijn al vele jaren verbonden met Israël en betrokken bij het werk van de International Christian Embassy Jerusalem (ICEJ). Ze zijn getrouwd en hebben twee kinderen. Hennie (1961) heeft tien jaar lang in Israël gewoond en heeft zowel studies in Social work, Businuss studies, als coaching afgerond. Zij heeft een coördinerende rol binnen de Nederlandse afdeling van de ICEJ en is daarnaast trainer en coach.

Jacob (1958) is Bijbelleraar en heeft kennis van Bijbels Hebreeuws, vanuit zijn opleiding als theoloog. Hij heeft verschillende studies gevolgd: Bedrijfseconomie, Civiele techniek, Theologie en Filosofie en is docent op een hogeschool. Jacob is voorzitter van de Nederlandse afdeling van de ICEJ en een veelgevraagd spreker. Eerder verschenen van zijn hand boeken ‘Gods profetische feesten’, ‘Gods Woord is één’ en ‘Hoe denken wij?’.