De verdiepingspodcast van ICEJ Nederland is de 25.000 luisteraars voorbij. Onderwijs is een belangrijke pijler van de ICEJ. Wij willen graag verdieping van Gods Woord brengen door de nadruk te leggen op de Hebreeuwse wortels van het christelijk geloof. Luister mee, als je onderweg bent, als je fietst, in de auto zit, sport of kookt.

We hebben ondertussen 165 podcasts gepubliceerd. Elke vrijdag vanaf 19.00 uur is er een nieuwe verdiepingspodcast te beluisteren. De podcasts zijn te vinden in de gebruikelijke podcast apps onder de naam: ICEJ Nederland.

Wekelijks een nieuwe lezing

Elke vrijdag om 19.00 uur publiceren wij een nieuwe lezing niet alleen door middel van een podcast maar ook – als je graag naar een spreker kijkt – via een video op ons YouTube-kanaal. Daar zijn meer dan 230 video’s gepubliceerd en ook dat kanaal is groeiende.

Help mee!

We willen graag het Woord van God door middel van goede lezingen verder brengen. Help mee! Dat kun je doen door je te abonneren op onze kanalen en de lezingen te waarderen door een duimpje te geven. Geef het door aan je vrienden en familie dat je een site hebt gevonden met goede lezingen.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte en kun je direct de video’s bekijken. We verwachten een verdere groei.

Nieuw: proclamatie

Nieuw is ook dat we in december beginnen met proclamatievideo’s en -podcasts. Gods Woord is nog altijd krachtig en scherper (Hebreeën 4:12). Gods Woord keert nooit ledig terug (Jesaja 55:11). En geloof komt door het horen van het Woord van God (Romeinen 10:17).

Deze drie redenen haalt de bekende Bijbelleraar Derek Prince aan bij het luid op lezen of proclameren van Gods Woord. De ICEJ heeft in samenwerking met Derk Prins Ministries Nederland verschillende proclamatiekaarten uitgebracht over Israël en Jeruzalem.