De ICEJ (International Christian Embassy Jerusalem) is in meer dan 100 landen vertegenwoordigd door een ICEJ afdeling. Deze afdelingen hebben contacten met hun kerkleiders en organisaties in hun eigen land.

ICEJ zendt sprekers uit over de hele wereld die de belangrijke items aangaande Israël en het Midden-Oosten uitleggen. Ons belangrijkste doel is om de christelijke steun aan Israël te versterken door leiders, kerken en organisaties te helpen om een effectieve invloed in hun land te krijgen ten behoeve van het Joodse volk. Er worden recepties gehouden, waarbij lokale Joodse gemeenschappen in contact worden gebracht met Israëlische vertegenwoordigers en christelijke leiders om hun begrip en verzoening te ondersteunen.

De ICEJ werkt in verschillende projecten in Israël en daarbuiten nauw samen met leden van de Knesset (Israëlisch parlement), door middel van de Christian Allies Caucus. Deze projecten variëren van het geven van sociale hulp in Israël, om een Joods-christelijk begrip te kweken voor onderlinge hulp, tot het aanspreken van buitenlandse regeringen voor ondersteuning van Israël. De ICEJ leiders lobbyen frequent voor Israël over de hele wereld door regeringen, diplomaten en leiders aan te spreken. Onze verbinding met de Israëlische ambassades over heel de wereld helpt om steun voor Israël te krijgen en bevordert christelijk toerisme naar Israël.

Door ons netwerk van nationale ICEJ leiders en vertegenwoordigers over de hele wereld steunen wij mensen in Israël door solidariteitsacties, onderwijs, conferenties en bemoedigingscampagnes.