De ICEJ (International Christian Embassy Jerusalem) is in meer dan 100 landen vertegenwoordigd door een ICEJ afdeling. Deze afdelingen hebben contacten met hun kerkleiders en bewegingen in hun eigen land.

Door het jaar stuurt de ICEJ sprekers over de hele wereld die de belangrijke items aangaande Israël en het Midden-Oosten uitleggen. Onze belangrijkste doel is om de christelijke steun aan Israël te versterken door leiders, kerken en organisaties te helpen om een effectieve invloed in hun land te krijgen ten behoeve van het Joodse volk. Recepties worden gehouden, waarbij locale Joodse gemeenschappen in contact worden gebracht met Israëlische vertegenwoordigers en christelijke leiders om hun begrip en verzoening te ondersteunen.

De ICEJ werkt nauw samen met leden van de Knesset (Israëlisch parlement) in verschillende projecten in Israël en daarbuiten, door middel van de Christian Allies Caucus. Deze projecten variëren van sociale hulp in Israël om een Joods-Christelijke begrip te kweken voor onderlinge hulp en om buitenlandse regeringen aan te spreken in ondersteuning van Israël. De ICEJ leiders lobbyen frequent voor Israël over de hele wereld door regeringen, diplomaten en leiders aan te spreken. Onze verbinding met de Israëlische ambassades over de wereld helpt om steun voor Israël te krijgen en bespoedigt christelijk toerisme naar Israël.

Door ons netwerk van nationale ICEJ leiders en vertegenwoordigers over de hele wereld gaan wij voort om de mensen in Israël te steunen door solidariteits acties, onderwijs, conferenties en bemoedigingscampagnes.