Door de jaren heen plantte God een visioen in de ICEJ: een enorme gebedsgolf die over de hele aarde van oost naar west beweegt. Elk uur, elke dag. Terwijl de zon opkomt over de aarde, verwelkomen mannen en vrouwen de nieuwe dag met lof en voorbede voor Israël en de naties van de wereld.

‘Prijs daarom de HEER in het land van de dageraad …’

Jesaja 24:15

De gebedsgolf – Prayer Wave – is een oproep aan christenen uit de hele wereld om elke dag thuis te bidden als de zon opkomt, waardoor een continue golf van gebed ontstaat in eenheid en doel. Deze krachtige tsunami van gebed verheft Israël, de naties, lokale gemeenschappen en je persoonlijke behoeften. De gebedsgolf verbindt mensen, lokale gebedsgroepen, nationale en internationale gebedsbewegingen over de hele wereld. Het is een unieke kans voor elke gelovige om deel uit te maken van deze wereldwijde gebedsbeweging die elke tijdzone, continent en land omvat.

Actuele gebedspunten

ICEJ Nederland stelt elke maand een lijst met actuele gebedspunten op. Een mooie leidraad voor je gebed voor Israël, het Midden-Oosten, de wereld en Nederland etc. Wil je per mail op de hoogte gehouden worden van nieuws uit Israël, activiteiten van ICEJ Nederland en actuele gebedspunten? Meld je dan aan voor onze maandelijkse emailnieuwsbrief.