Sinds onze oprichting in september 1980 heeft de International Christian Embassy Jerusalem (ICEJ) meer dan 160.000 Joden geholpen om Aliyah naar Israël te maken. Dat vertegenwoordigt meer dan tien procent van de Joden die de afgelopen vier decennia de reis naar huis naar Israël hebben gemaakt. Ze komen uit het noorden, zuiden, oosten en westen – precies zoals de Bijbel belooft.

De ICEJ heeft een breed scala aan Aliyah-inspanningen ondernomen en heeft nauw samengewerkt met het Joods Agentschap voor Israël en andere partners om te helpen bij de historische Joodse terugkeer. Door ons Aliyah-werk helpen we Joodse mensen terug naar huis te keren uit Ethiopië, Zuid-Amerika, de voormalige Sovjet-Unie, Oekraïne, India en de rest van de wereld.

Een bijdrage aan de Aliyah-inspanning kan zijn:

  • Voorbereidende seminars bieden informatie over verschillende onderwerpen, zoals het leven in Israël, werkgelegenheid en onderwijsmogelijkheden, enz.
  • Zomerkampen voor jongeren benadrukken het joodse erfgoed en helpen jongeren om vriendschappen te sluiten.
  • Aliyah Fairs tonen informatie over Aliya-processen, de IDF, diensten en het leven in Israël.
  • Vervoer, accommodatie en aansluitende vluchten
  • Vliegtickets en toeslagen voor extra bagage

In Jesaja 49:22 zegt de Heer: “Zie, Ik zal Mijn hand in een eed opheffen tot de natiën, en Mijn standaard opzetten voor de volken; Zij zullen uw zonen in hun armen nemen en uw dochters zullen op hun schouders worden gedragen. Dus we zijn door God uitgenodigd om een ​​belangrijke profetische rol te spelen in de grote inzameling van Israël in onze tijd. Sluit u alstublieft bij ons aan door de Aliyah van de ICEJ te steunen pogingen!

MAAK DEEL UIT VAN DIT HEDENDAAGSE WONDER! Stuur vandaag nog je liefdevolle donatie en neem deel aan deze profetische vervulling!