Kun je je voorstellen dat je 3 km van de grens met Gaza woont en slechts 15 seconden hebt om in veiligheid te komen als de raketsirene klinkt? Hamas richt voortdurend raketten en brandballonnen op Israëlische gemeenschappen, zoals Kibbutz Alumim, waardoor het voor deze Israëli’s onmogelijk wordt om een normaal leven te leiden. Daarom is het uiterst belangrijk om deze Israëli’s, jong en oud, uit te rusten met praktische hulpmiddelen om bescherming te zoeken in schuilplaatsen, te schuilen in open gebieden en om te gaan met trauma en angst.

Esther Marcus, een gediplomeerd therapeut, legde uit: “De Christelijke Ambassade staat achter ons. Wetende dat u ons steunt, stelt ons in staat andere mensen te helpen. Christenen en Joden samen te zien werken vervult mijn hart en vervult mijn ziel met absolute vreugde en hoop. We zien wonderen elke dag, maar we moeten gewoon weten hoe we onze ogen ervoor kunnen openen en ze kunnen waarderen.”

Bekijk deze oogverblindende video van de dagelijkse gevechten voor Israëlische gemeenschappen in de buurt van de grens met Gaza, evenals de ongelooflijke wonderen die God elke dag doet!

Help de Israëlische gemeenschappen in crisis!