Geloof in actie | Studies Jacob Keegstra en Henk van Zon in Without Limits Family 7 | Zicht op Romeinen

Geloof in actie

Hoe kunnen we geloof in actie omzetten? Jacob Keegstra neemt je mee met verschillende Bijbelse personen, hoe zij geloven en wat wij van hun kunnen leren en hoe wij het in deze tijd kunnen toepassen. Vrijdags 19.00 worden nieuwe lezingen vrijgegeven op ons YouTube kanaal en op ons podcastkanaal: ICEJ Nederland Blijf op de hoogte door je op te geven voor ICEJ email. www.icej.nl/emailnieuwsbrief Blijf ons steunen. Abonneer op ons kanaal en like ons. Geef het door aan anderen.

Studies Jacob Keegstra en Henk van Zon in Without Limits Family 7

Studies uitgezonden op Family7 van Henk van Zon met Jacob Keegstra in het programma Without Limmits van HVZ MInistries. Jacob Keegstra neemt je mee in dit boeken spreekt over de Hebreeuwse wortels van het Christelijk geloof. Hij is verbonden met het werk van de International Christian Embassy Jerusalem. (ICEJ) Vrijdags 19.00 worden nieuwe lezingen vrijgegeven op ons YouTube kanaal en op ons podcastkanaal: ICEJ Nederland Blijf op de hoogte door je op te geven voor ICEJ email. www.icej.nl/emailnieuwsbrief Blijf ons steunen. Abonneer op ons kanaal en like ons. Geef het door aan anderen.

Zicht op Romeinen

Zicht op het Bijbelboek Romeinen. Bijbelleraar Jacob Keegstra neemt je mee in dit boeken spreekt over de Hebreeuwse wortels van het Christelijk geloof. Hij is verbonden met het werk van de International Christian Embassy Jerusalem. (ICEJ) Vrijdags 19.00 worden nieuwe lezingen vrijgegeven op ons YouTube kanaal en op ons podcastkanaal: ICEJ Nederland Blijf op de hoogte door je op te geven voor ICEJ email. www.icej.nl/emailnieuwsbrief Blijf ons steunen. Abonneer op ons kanaal en like ons. Geef het door aan anderen.