Loofhuttenfeest ICEJ in Israël

Denk je eraan om een keer naar Israël te gaan? Weet dat je nog een paar dagen hebt om je te registreren voor het ICEJ Loofhuttenfeest in Israël? Ga je met ons mee?

Registreren kan nog tot 31 juli

We zijn verheugd over het aantal mensen dat heeft aangegeven dat ze bij ons zullen zijn voor het Loofhuttenfeest, van 29 september tot 6 oktober 2023. We hebben nog maar een paar hotelkamers vrij. Reserveer dus uiterlijk maandag 31 juli je plek. Na deze datum is de ruimte beperkt en we willen niet dat je iets mist!

Bezoek Caesarea, de berg Karmel, Megiddo, Kafarnaüm, Tabgha, de berg der zaligsprekingen en de berg Arbel en geniet van een boottocht op het prachtige Meer van Galilea. Zie ook de Jordaanvallei, Masada, Qumran en Ein Gedi en dobber in de meest ongewone Dode Zee! Dit zijn slechts enkele van de geweldige plaatsen die je zult ervaren, want er is zoveel meer in petto!

De viering van het bijbelse Loofhuttenfeest wordt een unieke en onvergetelijke ontmoeting met God en het Land van de Bijbel. Maak je klaar om te genieten van de aanwezigheid van de Heer tijdens de lofprijs- en aanbiddingsdiensten, krachtige profetische studies, speciale genezingsdiensten en gebedswake, en neem deel aan het avondmaal in de Graftuin samen met christenen van over de hele wereld. Doe ook mee aan de altijd populaire Jeruzalem-mars door de straten van de hoofdstad met duizenden pelgrims, en doe dan met ons mee voor een solidariteitsbijeenkomst in de Negev!

Dit Loofhuttenfeest is jouw kans om samen te komen met mede-gelovigen van over de hele wereld om de Koning van de hele aarde in Zijn Land te verheerlijken! “Want God is de Koning van de hele aarde; zing lofzangen met begrip.” (Psalm 47:7)

Peeber & Maaike

Dit jaar zijn maar liefst tien worshipteams aanwezig op het ICEJ Loofhuttenfeest, en dit jaar ook een Nederlandse vertegenwoordiging: Peeber & Maaike!

Peeber & Maaike zingen tijdens het ICEJ Israëlweekend in Zelhem.
Peeber & Maaike tijdens het ICEJ Israëlweekend in Zelhem.

Vorig jaar speelden Peeber & Maaike op het Israëlweekend in Zelhem. Ze zijn toen opgemerkt door Jürgen (internationaal directeur van de ICEJ in Israël) en zijn vrouw Vesna Bühler (verantwoordelijk voor de muziek tijdens het Loofhuttenfeest). Hoe bijzonder is dat!

Wacht niet! Reserveer VANDAAG nog je reis naar het Loofhuttenfeest 2023 in Israël.