Feast of Tabernacles

Beste trouwe vrienden en gebedspartners!

Ik wil u graag persoonlijk uitnodigen om dit jaar ICEJ’s Loofhuttenfeest bij te wonen, dat gehouden zal worden onder het thema Koning van de hele aarde en dat loopt van 29 september tot 6 oktober in Israël en online!

Maak deel uit van het profetische mandaat van Zacharia 14:16-17: “En het zal geschieden dat alle overgeblevenen van alle volken die tegen Jeruzalem zijn opgetrokken, van jaar tot jaar zullen optrekken om de Koning, de HERE der heerscharen, te aanbidden en om het Loofhuttenfeest te vieren. En het zal zijn dat wie van de families van de aarde niet naar Jeruzalem komt om de Koning, de HERE der heerscharen, te aanbidden, op hen zal geen regen vallen.”

Is dit uw bijbelse uitnodiging om dit jaar naar Jeruzalem te komen om te aanbidden en te bidden voor uw natie en de Koning der Koningen?

Doe mee met gelovigen van over de hele wereld om inspirerende bijbelleringen te horen van een reeks sprekers en geniet van de gezalfde aanbiddingsdynamiek met zowel Israëlische als internationale muzikale teams, zoals Joshua Aaron (Israël), Shilo Ben-Hod/SOLU (Israël), Elihana Elia (Israël), Sound of the Nations (Fiji), Filadelfia Lovsang (Noorwegen) en vele anderen. U kunt ook deelnemen aan krachtige gebedssessies die onze smeekbeden tot God richten vanuit Jeruzalem – dat geroepen is om “een huis van gebed voor alle volkeren” te zijn.

Kies uit een van onze op maat gemaakte persoonlijke of online pakketten of ga met ons mee op de Full Feast-tour en verken de prachtige bezienswaardigheden in Israël!

Onze viering van het Loofhuttenfeest begint in het noorden van Israël aan het Meer van Galilea, waar Jezus diende en zoveel wonderen deed. Vervolg dan uw reis met ons door dit prachtige land, terwijl we opstijgen naar de verbazingwekkende stad Jeruzalem voor deze vastgestelde tijd van het feest.

Hier zult u de aanwezigheid van de Heer ervaren tijdens de dagelijkse sessies in de Pais Arena, waar u alle naties zult zien die vertegenwoordigd zijn op het Loofhuttenfeest van dit jaar tijdens de Parade of Nations, door de stad Jeruzalem zult lopen en zult communiceren met Israëli’s in de geliefde Jeruzalem Mars, neem deel aan onze opzwepende gebedsbijeenkomsten en woon een speciale avondmaaldienst bij in de Graftuin.

Ga dan met ons mee naar het zuiden naar de Negev voor een solidariteitsbijeenkomst om te laten zien hoe christenen van over de hele wereld achter het volk van Israël staan.

Hier bij de ICEJ bidt het personeel wekelijks voor het Loofhuttenfeest en ik geloof echt dat de Heer iets heel speciaals gaat doen, en zelfs onze verwachtingen zal overtreffen!

Zacharia 8:22: “De inwoners van de ene stad zullen naar de andere gaan en zeggen: ‘Laten we doorgaan en bidden voor het aangezicht van de HERE en de HERE der heerscharen zoeken. Ikzelf zal ook gaan.’ Ja, vele volken en machtige naties zullen komen om de HERE der heerscharen in Jeruzalem te zoeken en voor het aangezicht van de HERE te bidden.”

Het feest is nog maar over drie maanden, dus nu is het tijd om je in te schrijven. Bezoek onze website op icej.nl/loofhuttenfeest om alle opties te zien over hoe u zich kunt registreren om deel uit te maken van het Loofhuttenfeest van dit jaar.

Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen op Feest 2023!

Zegeningen uit Jeruzalem,

Juergen Buehler's signature

Dr. Jürgen Bühler,
President, International Christian Embassy Jerusalem