Beleef het Israëlweekend op 1, 2 en 3 september 2023 mee via de livestream! Alle de activiteiten die in de Ichtuszaal plaatsvinden zijn live te volgen. Heel veel kijk- en luisterplezier!

Live uitzendingen


De lezingen van het Israël-weekend worden te zijner tijd op ons YouTube-kanaal gepubliceerd. Ook zullen ze als podcasts beschikbaar komen.


Vrijdag 1 september 2023

Vrijdagavond 1 september 2023 van het Israël-weekend, spreekt Jacob Keegstra als inleiding op het thema van dit weekend – Kom thuis bij de Vader – het gedeelte Kom thuis. Muziek en aanbidding door Emo & Band.

Zaterdag 2 september 2023

Zaterdagmorgen 2 september 2023 van het Israël-weekend spreekt Kees Kant over het Israël komt thuis. Muziek en aanbidding door Emo & Band.
Zaterdagmiddag 2 september 2023 van het Israëlweekend spreekt Tony Jurg tijdens een van de seminars over de zoon die thuisbleef.
Zaterdagmiddag 2 september 2023 van het Israël-weekend gaat een van de seminars over het huis van de Vader: Jan Posthumus spreekt over de Tabernakel.
Zaterdagavond 2 september 2023 van het Israël-weekend spreekt Jacob Keegstra over het feest van de Vader. Muziek en aanbidding door Emo & Band.

Zondag 3 september 2023

Zondagmorgen 3 september 2023 van het Israël-weekend spreekt Wiljo Beerens over het thema van het weekend: Komt thuis bij de Vader. Muziek en aanbidding door Emo & Band.
Afsluiting van het ICEJ Israëlweekend: een lofoffer voor de Vader. Muziek en aanbidding door Emo & Band.