ICEJ Loofhuttenfeest 2022 in Israël

Ooit graag een keer het Loofhuttenfeest in Israël willen vieren? Dit is je kans om samen met Jacob en Hennie Keegstra Nederland te vertegenwoordigen op het ICEJ Loofhuttenfeest in Israël!

Wist je dat het Loofhuttenfeest het feest is van de volkeren met een profetische betekenis voor de toekomst? Ga mee met de 10-daagse reis naar Israël om het ICEJ Loofhuttenfeest te vieren. Het is een unieke ervaring om samen met duizenden christenen uit de hele wereld dit feest te beleven.

Promo ICEJ Loofhuttenfeest 2023

Koning van de hele aarde

Het thema van het Loofhuttenfeest 2023 is: Koning van de hele aarde: Want God is Koning over heel de aarde; zing psalmen met een onderwijzing (Psalm 47:8 HSV).

Kun jij ook niet wachten om de Koning van de hele aarde op dit Loofhuttenfeest te aanbidden? Mis de kans niet en registreer je vandaag nog om deel te nemen aan het Loofhuttenfeest van 29 september t/m 6 oktober 2023. Het is ook mogelijk om het feest digitaal mee te maken. Toch gaat er niets boven dit feest in het echt mee te maken. Je kunt je tot eind juli registreren.

Reis door Israël

De 10-daagse reis kun je op eigen gelegenheid doen, maar je kunt ook met een Nederlandse groep onder leiding van Jacob en Hennie Keegstra gaan. Neem dan even contact met hen op.

De reis gaat van het Meer van Tiberias, Jeruzalem en naar het zuiden. Overal zullen bijeenkomsten zijn met zeer boeiende sprekers, veel muziek, prachtige aanbidding, dans en gebed. In Jeruzalem zal natuurlijk de Jeruzalem Mars niet ontbreken. Ga mee voor deze hele bijzondere unieke ervaring!