De International Christian Embassy Jerusalem steunt op dit moment een grote verscheidenheid aan oorlogshulp in Israël via het Crisisfonds in Israël. Uw giften zullen blijven bijdragen aan deze en andere urgente noden.

Samenvatting van de hulpverlening door ICEJ tijdens oorlog in Israël (Download PDF)

Voedsel en steun voor hulpbehoevende gezinnen

Food & Support for needy families

De ICEJ heeft geholpen met dringende voedseldistributie en humanitaire inspanningen om geëvacueerde gezinnen, ouderen, nieuwe immigranten en andere behoeftige gezinnen in het hele land bij te staan.

Lees hier meer

Helpen van evacués

Helping Evacuees

De ICEJ heeft tientallen Israëlische geëvacueerde gezinnen geholpen met huisvesting, noodhulp, onderwijsbehoeften en emotionele steun.

Lees hier meer

Medische en noodapparatuur

De ICEJ heeft medische en noodapparatuur gedoneerd aan medische teams en eerstehulpverleners, waaronder vier nieuwe ambulances, vier ATV-brandbestrijdingsvoertuigen, een nieuwe medi-scooter, vier medische pakketten en defibrillators, honderden speciale radiozenders en tientallen sets beschermende kleding.

Lees hier meer

Schuilkelders

Bomb shelters

De ICEJ heeft 11 nieuwe draagbare schuilkelders besteld en meer dan 130 bestaande ondergrondse schuilkelders gerenoveerd in Israëlische gemeenschappen langs de Gaza- en noordgrens.

Lees hier meer

Reactie op trauma

De ICEJ sponsort traumabegeleiding en zorg voor honderden Israëli’s die ernstig zijn geschokt door het conflict, waaronder honderden medische medewerkers, getraumatiseerde kinderen en tieners, en IDF-soldaten.

Lees hier meer

Praktisch vrijwilligerswerk

ICEJ Staff volunteering

Medewerkers van ICEJ hebben vrijwilligerswerk gedaan om Israëli’s op talloze manieren te helpen, zoals het inpakken van duizenden voedseldozen, het oogsten van fruit en gewassen, het naar het ziekenhuis rijden van zwangere vrouwen om te bevallen en het bezoeken van gewonde IDF-soldaten, geëvacueerde gezinnen en ouderen.

Lees hier meer

Holocaust-overlevenden

De ICEJ heeft een speciale inspanning geleverd om overlevenden van de Holocaust bij te staan tijdens deze crisis.

Lees hier meer


Blijf alstublieft onze urgente werkzaamheden steunen om Israël door deze immense uitdaging heen te helpen en op weg te helpen naar de overwinning en een betere toekomst!