In het weekend van vrijdag 30 augustus tot en met 1 september 2024 zal er weer een ICEJ Israëlweekend georganiseerd worden! Zet het in je agenda! Het thema is: Herstelt u het Koningschap nu?

We zien uit naar een weekend vol met boeiende en inspirerende lezingen, prachtige aanbidding, processies met unieke banieren, creatieve en leerzame workshops en natuurlijk gebed. Er zal ruimte zijn om elkaar te ontmoeten en je liefde voor Israël en Gods volk met elkaar te delen.

Speciale spreker uit Israël

Op het komende Israëlweekend zal Peter Tsukahira uit Israël een van de sprekers zijn. Hij is de schrijver van het boek Equip, dat onlangs door ICEJ Nederland vertaald is in het Nederlands: Equip, Toerusting op weg naar het Koninkrijk.


Mis geen nieuws over het Israëlweekend

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

  • Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Israëlweekend 2023

Krijg een indruk van het vorige Israëlweekend met als thema: Kom thuis bij de Vader. Bekijk het veelzijdige programma. Het weekend was via de livestream te volgen.


Meest gestelde vragen over het Israëlweekend 2023


Israëlweekend 2022

Lees het hele verslag over het Israëlweekend 2022 geschreven door Diana Bijlsma en Jacob Keegstra. Misschien wil je nog meer nieuwsberichten over de Israëlweekenden lezen?