Het ICEJ Israëlweekend is van vrijdag 30 augustus tot en met 1 september 2024 op de Betteld in Zelhem. Israël is vanwege de oorlog met Hamas erg in het nieuws. Is dit het begin van de eindtijd? Of zijn dit de beginweeën? Allemaal vragen. Daarom hebben we als spreker Peter Tsukahira uit Israël uitgenodigd en het thema gekozen: Herstelt u nu het Koningschap?

Een weekend vol met boeiende en inspirerende lezingen, prachtige aanbidding, processies met unieke banieren, creatieve en leerzame workshops en natuurlijk gebed. Er zal ruimte zijn om elkaar te ontmoeten en je liefde voor Israël en Gods volk met elkaar te delen. Net als voorgaande jaren zal het ICEJ Israëlweekend weer op De Betteld plaatsvinden.

Foto Peter Tsukahira met omslag boek Equip

Speciale spreker uit Israël

We zijn heel blij dat we dit Israëlweekend een speciale spreker uit Israël mogen ontvangen: Peter Tsukahira. Hij is een bekend Bijbelleraar en voorganger van de Messiaanse Karmel gemeente in Haifa. Hij is schrijver van het boek Equip, dat onlangs door ICEJ Nederland vertaald is naar het Nederlands: Equip, Toerusting op weg naar het Koninkrijk.

Meest gestelde vragen over het Israëlweekend 2024


Mis geen nieuws over het Israëlweekend

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  • Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Israëlweekend 2023

Krijg een indruk van het vorige Israëlweekend met als thema: Kom thuis bij de Vader. Op ons YouTube-kanaal zijn verschillende video’s geplaatst.

Lezingen ICEJ Israëlweekend 2023